Vaticaan Tour

 
Een exclusiviteit voor Rome, het Vaticaan bezoeken met een Nederlandstalige gids!!

U krijgt een rondleiding door het Vaticaans museum inclusief de Sixtijnse kapel met de adembenemende fresco's van Michelangelo en de St. Pietersbasiliek. U beleeft een unieke ervaring in uw eigen taal én u vermijdt lange wachtrijen aan de kassa. Wij verzorgen namelijk ook uw entreetickets waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van al het moois in Vaticaanstad.

Vaticaanstad is de kleinste staat ter wereld.
Maar waarin Vaticaanstad groot is zijn haar
ontelbare kunstschatten. Uw Nederlandse
gids vertelt u vele wetenswaardigheden over
'de schatkamers van het Vaticaan'! Zij maken
een bezoek aan Vaticaanstad tot een must
tijdens een stedentrip naar Rome!
 

Praktische informatie:
Duur van de tour ca. 3uur
De prijs van €56 is inclusief entreeticket ter waarde van €20 (€16 ticket + €4 reserveringskosten) en een headset ter waarde van €3.
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving naar het meetingpoint

Gepaste kledij is vereist (bedekte schouders, broek of rok tot over de knie)
Begeleiding van Nederlandse officieel gecertificeerde gids
De tour vindt plaats elke zaterdag om 13.30uur (in het hoogseizoen en vakanties ook op andere dagen, kijk bij het boekingsfomrulier voor de beschikbare data of neem contact met ons op wanneer de gewenste datum er niet bij staat)

De tour kan alleen doorgaan bij een minimum van 4 deelnemers, wanneer het minimum aantaal deelnemers niet is behaald, zullen we de vooraf betaalde kosten retourneren en samen met u op zoek gaan naar een alternatief.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen, vanaf 7 deelnemers wordt er gebruikt gemaakt van headsets waardoor de gids voor iedereen goed verstaanbaar is.

Mocht de St. Pietersbasiliek onverwachts sluiten vanwege religieuze vieringen en/of bezoek van Paus Francesco, dan zal er een uitgebreider bezoek aan de Vaticaanse Musea worden gebracht. Het ontbreken van een bezoek aan de basiliek door deze sluitingen vallen dan ook buiten onze verantwoordelijkheid.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar: ga dan naar Vaticaan kinderen voor een gereduceerde prijs*.
Wanneer u met een grote groep naar Rome komt neem dan contact met ons op voor een prijsopgave

*De volwassenen en kinderen gaan mee met dezelfde tour, alleen om gebruik te maken van het gereduceerde tarief dient u 2 aparte boekingen te maken voor volwassenen en kinderen.


   
 

 

In het hoogseizoen raden wij aan om de tour minimaal 2 weken van te voren te boeken in verband met de beperkte entreetickets voor het Vaticaan die vooraf gereserveerd dienen te worden.

 
Kosten: € 56,00 per deelnemer
 

Inschrijven voor Vaticaan Tour

Totaalbedrag
€ 56,00
 
Gegevens contactpersoon
 
 
Betaling via
Kies uw bank
 
 
 
 
 
Gastenboek
 
Trudy Wetenkamp | 22-05-2015 Beste Pauline, We hebben een fantastische reis gehad. Het begon al toen we woensdag 13 mei opgehaald werden vanaf het vliegveld door een ontzettend aardige en attente chauffeur. We werden als VIP's ontvangen! In een Mercedes-Benz bus voor het hotel afgezet. Donderdag hebben we de stadswandeling gedaan met gids Marije. Zij vertelde vol passie over het ontstaan van de stad Rome. Er ging een wereld voor ons open. Zij is echt een toppertje! Zij heeft ons ook het lekkerste ijsje en de lekkerste cappuccino van rome laten proeven en het was echt zo! Vrijdag hebben we het Colosseum en forum romanum bezocht onder leiding van gids Marly. Wat een geweldig kundige vrouw is zij. We hingen aan haar lippen. Zij vertelde ons details die je nergens in de boekjes kunt vinden. Geweldig! Ze was ook zorgzaam voor mijn moeder. Ze zocht liften voor haar waar mogelijk. Zaterdag stond het Vaticaan op het programma wederom met Marly. Zij heeft ons rondgeleid door de enorme mensenmassa maar op een manier alsof wij het enige groepje waren. Fantastisch. We zijn op plekken geweest waar je anders niet komt. Wij zijn Marly ook superdankbaar. Zij heeft ons 2 onvergetelijke excursies bezorgd. Helaas moesten we zondagochtend al weer vroeg weg. We werden wederom opgehaald door de chauffeur die jullie voor ons geregeld hadden. We werden door hem uitgezwaaid. Zoals je merkt is de familiereis voor ons een bijzondere, ontzettend goed verzorgde en onvergetelijke ervaring geweest. Onze welgemeende complimenten aan jullie. We zullen onze ervaringen dat ook met overtuiging aan iedereen vertellen. Nogmaals dank en wie weet tot de volgende keer. Natuurlijk mag je dit op jullie website plaatsen. Graag zelfs. Heel veel groeten familie Wetenkamp
 
Laat een reactie achter