Vaticaantour

 
Het Vaticaan bezoeken met een Nederlandstalige locale gids!!

U krijgt een rondleiding door het Vaticaans museum inclusief de Sixtijnse kapel met de adembenemende fresco's van Michelangelo en de St. Pietersbasiliek. U beleeft een unieke ervaring in uw eigen taal én u vermijdt lange wachtrijen aan de kassa. Wij verzorgen namelijk ook uw entreetickets waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van al het moois in Vaticaanstad.

Vaticaanstad is de kleinste staat ter wereld.
Maar waarin Vaticaanstad groot is zijn haar
ontelbare kunstschatten. Uw Nederlandse
gids vertelt u vele wetenswaardigheden over
'de schatkamers van het Vaticaan'! Zij maken
een bezoek aan Vaticaanstad tot een must
tijdens een stedentrip naar Rome!
 

Praktische informatie:
Duur van de tour ca. 3uur
De prijs van €56 is inclusief entreeticket ter waarde van €20 (€16 ticket + €4 reserveringskosten) en een headset ter waarde van €3.
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving naar het meetingpoint

Gepaste kledij is vereist (bedekte schouders, broek of rok tot over de knie)
Begeleiding van Nederlandse officieel gecertificeerde gids
De tour vindt plaats elke zaterdag om 13.30uur (in het hoogseizoen en vakanties ook op andere dagen, kijk bij het boekingsfomrulier voor de beschikbare data of neem contact met ons op wanneer de gewenste datum er niet bij staat)

De tour kan alleen doorgaan bij een minimum van 5 deelnemers, wanneer het minimum aantaal deelnemers niet is behaald, zullen we de vooraf betaalde kosten retourneren en samen met u op zoek gaan naar een alternatief.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen, vanaf 7 deelnemers wordt er gebruikt gemaakt van headsets waardoor de gids voor iedereen goed verstaanbaar is.

Mocht de St. Pietersbasiliek onverwachts sluiten vanwege religieuze vieringen en/of bezoek van Paus Francesco, dan zal er een uitgebreider bezoek aan de Vaticaanse Musea worden gebracht. Het ontbreken van een bezoek aan de basiliek door deze sluitingen vallen dan ook buiten onze verantwoordelijkheid.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar of studeert u aan de universiteit of hogeschool: ga dan naar Vaticaantour kinderen/studenten voor een gereduceerde prijs*.

Wanneer u met een grote groep naar Rome komt neem dan contact met ons op voor een prijsopgave

*De volwassenen en kinderen gaan mee met dezelfde tour, alleen om gebruik te maken van het gereduceerde tarief dient u 2 aparte boekingen te maken.


   
 

 

In het hoogseizoen raden wij aan om de tour minimaal 2 weken van te voren te boeken in verband met de beperkte entreetickets voor het Vaticaan die wij vooraf dienen te reserveren.

 
Kosten: € 56,00 per deelnemer
 

Inschrijven voor Vaticaantour

Totaalbedrag
€ 56,00
 
Gegevens contactpersoon
 
 
Betaling via
Kies uw bank
 
 
 
 
 
Gastenboek
 
Martijn Jansen | 02-11-2016 Hi Debby en Pauine, Rome was voor ons fantastisch. De tour was super! Irene is echt een kanjer. Heel veel info en een echte liefhebber, dat konden we merken. Het prachtige weer was een mooie bonus, genieten! Lekker gegeten (sommige gerechten waren wat wennen voor sommigen ;o)). Onderaan de streep een superweekend gehad! Romapassen lagen netjes klaar, rolstoel geregeld. Dus bedankt voor de goede zorgen! Harva International bv
 
Laat een reactie achter