Vaticaantour

 
Het Vaticaan bezoeken met een Nederlandstalige locale gids!!

U krijgt een rondleiding door het Vaticaans museum inclusief de Sixtijnse kapel met de adembenemende fresco's van Michelangelo en de St. Pietersbasiliek. U beleeft een unieke ervaring in uw eigen taal én u vermijdt lange wachtrijen aan de kassa. Wij verzorgen namelijk ook uw entreetickets waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van al het moois in Vaticaanstad.

Vaticaanstad is de kleinste staat ter wereld.
Maar waarin Vaticaanstad groot is zijn haar
ontelbare kunstschatten. Uw Nederlandse
gids vertelt u vele wetenswaardigheden over
'de schatkamers van het Vaticaan'! Zij maken
een bezoek aan Vaticaanstad tot een must
tijdens een stedentrip naar Rome!
 

Praktische informatie:
Duur van de tour ca. 3uur
De prijs van €56 is inclusief entreeticket ter waarde van €20 (€16 ticket + €4 reserveringskosten) en een headset ter waarde van €3.
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving naar het meetingpoint

Gepaste kledij is vereist (bedekte schouders, broek of rok tot over de knie)
Begeleiding van Nederlandse officieel gecertificeerde gids
De tour vindt plaats elke zaterdag om 13.30uur (in het hoogseizoen en vakanties ook op andere dagen, kijk bij het boekingsfomrulier voor de beschikbare data of neem contact met ons op wanneer de gewenste datum er niet bij staat)

De tour kan alleen doorgaan bij een minimum van 4 deelnemers, wanneer het minimum aantaal deelnemers niet is behaald, zullen we de vooraf betaalde kosten retourneren en samen met u op zoek gaan naar een alternatief.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen, vanaf 7 deelnemers wordt er gebruikt gemaakt van headsets waardoor de gids voor iedereen goed verstaanbaar is.

Mocht de St. Pietersbasiliek onverwachts sluiten vanwege religieuze vieringen en/of bezoek van Paus Francesco, dan zal er een uitgebreider bezoek aan de Vaticaanse Musea worden gebracht. Het ontbreken van een bezoek aan de basiliek door deze sluitingen vallen dan ook buiten onze verantwoordelijkheid.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar of studeert u aan de universiteit of hogeschool: ga dan naar Vaticaantour kinderen/studenten voor een gereduceerde prijs*.

Wanneer u met een grote groep naar Rome komt neem dan contact met ons op voor een prijsopgave

*De volwassenen en kinderen gaan mee met dezelfde tour, alleen om gebruik te maken van het gereduceerde tarief dient u 2 aparte boekingen te maken.


   
 

 

In het hoogseizoen raden wij aan om de tour minimaal 2 weken van te voren te boeken in verband met de beperkte entreetickets voor het Vaticaan die wij vooraf dienen te reserveren.

 
Kosten: € 56,00 per deelnemer
 

Inschrijven voor Vaticaantour

Totaalbedrag
€ 56,00
 
Gegevens contactpersoon
 
 
Betaling via
Kies uw bank
 
 
 
 
 
Gastenboek
 
Wilfred en Constance | 26-04-2016 Hallo Debbie en Pauline, Wij zijn inmiddels al weer een week terug in ons koude kikkerlandje helaas! Maar we hebben genoten hoor en het weer werkte daaraan uiteraard ook mee. We wilden jullie en Kees nog hartelijk bedanken voor de fantastisch georganiseerde excursie in het Vaticaan. Alles was prima geregeld en Kees was een voorbeeldige gids. We waren met een klein gezelschap van 6 mensen. Dat maakte het erg gezellig en je had geen moment het gevoel dat je opging in al die grote mensenmassa´s. Top hoor! Hij wist ons ook veel 'inside information' over de Pausen te vertellen en over de constructie van de St. Pieter. We zijn naderhand nog een keer op eigen gelegenheid in de St. Pieter geweest om alles nog eens goed op ons te kunnen laten inwerken. Geweldig hoor! Kees heeft een groot netwerk binnen het Vaticaan, dus is een goede contactpersoon voor een volgend bezoek aan Rome. We zijn niet in de Kerk der Friezen geweest, waar Kees als diaken aan is verbonden, maar wie weet de volgende keer! Als we nog eens naar Rome gaan, dan houden we ons aanbevolen om van jullie hulp en die van Kees gebruik te maken. Nogmaals hartelijk dank en misschien tot ziens, Wilfred en Constance
 
Laat een reactie achter