Vaticaan Tour

 
Een exclusiviteit voor Rome, het Vaticaan bezoeken met een Nederlandstalige gids!!

U krijgt een rondleiding door het Vaticaans museum inclusief de Sixtijnse kapel met de adembenemende fresco's van Michelangelo en de St. Pietersbasiliek. U beleeft een unieke ervaring in uw eigen taal én u vermijdt lange wachtrijen aan de kassa. Wij verzorgen namelijk ook uw entreetickets waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van al het moois in Vaticaanstad.

Vaticaanstad is de kleinste staat ter wereld.
Maar waarin Vaticaanstad groot is zijn haar
ontelbare kunstschatten. Uw Nederlandse
gids vertelt u vele wetenswaardigheden over
'de schatkamers van het Vaticaan'! Zij maken
een bezoek aan Vaticaanstad tot een must
tijdens een stedentrip naar Rome!
 

Praktische informatie:
Duur van de tour ca. 3uur
De prijs van €56 is inclusief entreeticket ter waarde van €20 (€16 ticket + €4 reserveringskosten) en een headset ter waarde van €3.
Nadat wij uw boeking hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving naar het meetingpoint

Gepaste kledij is vereist (bedekte schouders, broek of rok tot over de knie)
Begeleiding van Nederlandse officieel gecertificeerde gids
De tour vindt plaats elke zaterdag om 13.30uur (in het hoogseizoen en vakanties ook op andere dagen, kijk bij het boekingsfomrulier voor de beschikbare data of neem contact met ons op wanneer de gewenste datum er niet bij staat)

De tour kan alleen doorgaan bij een minimum van 4 deelnemers, wanneer het minimum aantaal deelnemers niet is behaald, zullen we de vooraf betaalde kosten retourneren en samen met u op zoek gaan naar een alternatief.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen, vanaf 7 deelnemers wordt er gebruikt gemaakt van headsets waardoor de gids voor iedereen goed verstaanbaar is.

Mocht de St. Pietersbasiliek onverwachts sluiten vanwege religieuze vieringen en/of bezoek van Paus Francesco, dan zal er een uitgebreider bezoek aan de Vaticaanse Musea worden gebracht. Het ontbreken van een bezoek aan de basiliek door deze sluitingen vallen dan ook buiten onze verantwoordelijkheid.

Heeft u kinderen tussen 6 en 18 jaar: ga naar Vaticaan kinderen voor een gereduceerde prijs*.
Wanneer u met een grote groep naar Rome komt neem dan contact met ons op voor een prijsopgave

*De volwassenen en kinderen gaan mee met dezelfde tour, alleen om gebruik te maken van het gereduceerde tarief dient u 2 aparte boekingen te maken voor volwassenen en kinderen.


   
 

 

In het hoogseizoen raden wij aan om de tour minimaal 2 weken van te voren te boeken in verband met de beperkte entreetickets voor het Vaticaan die vooraf gereserveerd dienen te worden.

 
Kosten: € 56,00 per deelnemer
 

Inschrijven voor Vaticaan Tour

Totaalbedrag
€ 56,00
 
Gegevens contactpersoon
 
 
Betaling via
Kies uw bank
 
 
 
 
 
Gastenboek
 
Maaike en Annet | 17-07-2014 Hallo, Wij willen even reageren n.a.v. de tour die wij hadden met Annemarie. We hebben een leuke dag gehad; door een wijk te wandelen waar geen toeristen zijn, te horen over hoe Romeinen leven en te genieten van het lekkere eten. Wij hadden ons niet gerealiseerd hoeveel eten het was in de beschikbare tijd en ook nog op z’n Nederlands ontbeten. Ik was erg vol aan het eind van de tour. Wellicht voor volgende deelnemers handig om te weten dat ze het ontbijt beter ook op z’n Italiaans kunnen doen. Op de markt geleerd over de diverse producten en hoe die gegeten worden. Annemarie zou ons nog recepten doorgeven van risotto en verse tomatensaus voor bij de pasta. Misschien wil zij dan ook nog op papier zetten hoe de spinazie met knoflook gemaakt wordt. Het was fijn dat Annemarie ons naar de juiste bushalte bracht, zodat wij rechtstreeks naar Trastevere konden om de rest van de middag door te brengen. Al met al een geslaagde dag. Vriendelijke groet, Maaike en Annet
 
Laat een reactie achter