Fietstours


De fiets is een snelle en veilige manier om Rome te bezichtigen. Met een Nederlands sprekende gids gaat u langs vele bekende bezienswaardigheden en daarnaast proeft u de sfeer waar de stad zo bekend om staat. Ervaar de stad zoals de Romeinen deze dagelijks ervaren door te fietsen door de smalle steegjes, langs de verborgen pleinen, en adembenemende fonteinen.

 

Fietsen is bij uitstek de manier om Rome te ontdekken. De gids leidt u door de nauwe straten, over de stoep en waar mogelijk over de weg langs alle bezienswaardigheden. Tijdens korte stops zal de gids hier ook iets over vertellen. U kunt een keuze maken uit 3 verschillende fietstours. Mocht u liever een privetour boeken dan kan dat ook bij ons! Lees hier de ervaringen van de mensen die u voor gingen.

 

De Centrum Tour
De centrum tour gaat dwars door het hart van Rome. We fietsen langs alle bekende bezienswaardigheden waaronder het Colloseum, de Spaanse trappen, het Pantheon, en het Forum Romanum.

De Onbekend Rome Tour
Naast de belangrijkste bezienswaardigheden van het centrum van Rome, is er nog een heel gedeelte van de stad dat vrijwel alleen bij de Romeinen zelf bekend is en waar je dus als gewone toerist bijna niet komt. Deze tour is een mix van de belangrijkste bezienswaardigheden en de niet toeristische plekjes. Ga met ons mee en ontdek nog meer van deze 'Eeuwige Stad'.  
                                             

 

De Panoramische Tour
De panoramische tour brengt u langs de mooiste uitzichten van Rome. Al fietsend beklimmen we de Aventijn heuvel, de Gianicolo, en de Capitool heuvel. Daarnaast komen we onder andere langs het Sint Pietersplein , de Engelenburcht en het Pantheon.