Workshop Pizza bakken

 
Tijdens een bezoek aan een echte Romeinse Pizzeria gaat u uw eigen pizza maken onder leiding van de Italiaanse chef!

Eerst leert u over de bereiding van het deeg. Daarna zult u het deeg gaan uitrollen waarna u de pizza's gaat bekleden met verschillende verse toppings. Vervolgens worden ze even kort in de oven gebakken.

Eenmaal terug in Nederland zult u nog de recepten ontvangen per mail zodat u alles wat u heeft geleerd ook thuis in de praktijk kan gaan brengen en zo een stukje Rome in huis kunt halen!

U kunt nu in Rome de kneepjes van het pizza bakken leren. De kok spreekt helaas geen Nederlands dus de workshop is in het Engels.                           

Het is een workshop in groepsverband met maximaal 12 personen. De prijs bedraagt €50 p.p. Inbegrepen bij de prijs zijn bruschette, de zelfgemaakte pizza, een dessert en drankjes.
Voor kinderen van 4 t/m 13 jaar bedraagt de prijs €40
Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis

Het pizza bakken is dagelijks mogelijk om 17.00uur. En op verzoek met de lunch om 12.00uur

De pizzeria bevindt zich vlakbij de Trevi fontein.

Om te reserveren kunt u een mail sturen met hierin uw naam, het aantal personen en de datum dat u wilt pizza bakken naar info@activiteiteninrome.nl
In overleg met het restaurant is deze workshop ook mogelijk met alleen de eigen groep/familie of op afwijkende tijdstippen, u kunt voor meer informatie hierover altijd contact met ons opnemen. 
Kosten: € 50,00 per deelnemer