Colosseumtour

 
U verblijf in Rome is niet compleet zonder een bezoek aan het Colosseum!

Met deze tour brengt u een bezoek aan het hart van het vroegere Romeinse rijk: het Forum Romanum, en het Colosseum. De Nederlandse gids vertelt u alle verborgen verhalen van toen. 

Colosseum
U brengt een bezoek aan een van de oudste amfitheaters ter wereld nu nog toegankelijk. Hierbij zult u versteld staan van de innovativiteit waar de Romeinen over beschikten bijna 2000 jaar geleden!

Het Forum Romanum
U gaat het forumdal bezoeken wat in de Romeinse tijd het centrum van de stad Rome was. De Nederlandse gids geeft u uitleg over
de vele erebogen, tempels, en baslica die
deze plek rijk is
 

Praktische informatie:
De tour vindt plaats op zondag van 09.00uur - 12.00uur (in het hoogseizoen en vakanties ook op andere dagen ). Ik ontvang graag uw aanvraag, ook voor andere dagen.

Begeleiding van Nederlandse officieel gecertificeerde gids

De prijs van €36 per persoon is exclusief entreeticket voor het Colosseum. Deze worden bij aanvang van de tour door u zelf gekocht onder begeleiding van de gids.

De ticketprijzen voor het Colosseum zijn als volgt:
Volle prijs: 12,00 euro
Korting: 7,50 euro, voor bewoners van de europese gemeenschap tussen de 18 en 24 jaar en voor de docenten uit de europese gemeenschap.
Gratis: bewoners van de europese gemeenschap onder de 18 jaar

De tour kan alleen doorgaan bij een minimum van 5 deelnemers, wanneer het minimum aantaal deelnemers niet is behaald, dan kan de tour (indien gewenst) toch plaatsvinden mits het betalen van een toeslag.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar: krijgen een gereduceerde prijs

Wanneer u met een grote groep naar Rome komt neem dan contact met ons op voor een prijsopgave

In samenwerking met "Gidsrome- LcIncoming"
 
Kosten: € 36,00 per deelnemer