Vaticaantour kinderen/studenten max 10 pers.

 
Een bezoek aan Vaticaanstad is een overweldigende ervaring die je niet mag missen! Ik bied daarom een speciale prijs aan voor kinderen en studenten zodat onze rondleidingen ook door families en studenten toegangelijk zijn zonder de hoofdprijs te betalen.
Ik organiseer geen speciale Vaticaantour voor kinderen maar onze gidsen kunnen zeker de aandacht van de kinderen vasthouden door het enthousiasme waarmee zij vertellen over de vele kunstschatten in het Vaticaan en hun jarenlange ervaring! De recensies in ons gastenboek laten dit zien.

Iedereen gaat dus mee met dezelfde tour, alleen kunnen kinderen van 5 t/m 18 jaar en studenten tot 25 jaar die in het bezit zijn van een geldig bewijs dat hij/zij op het moment van bezoek ingeschreven staat bij universiteit of hogeschool gebruik maken van het gereduceerde tarief.

De groepstour bestaat maximaal uit 10 personen...bijna prive!
 
De prijs van €48 per persoon voor kinderen t/m 18 jaar en studenten is inclusief entreeticket (€8 entreeticket + €4 reserveringskosten). skipe the line en een headset (€3) voor het Vaticaan. 

*mocht u gebruik maken van het gereduceerde tarief maar bij entree niet in staat zijn om de geldige documenten te laten zien zijn de kosten voor het kopen van een nieuw vol tarief entreeticket voor eigen rekening.

In het hoogseizoen raden wij aan om de tour minimaal 2 weken van te voren te boeken in verband met de beperkte entreetickets voor het Vaticaan die wij vooraf dienen te reserveren.

In samenwerking met "Gidsrome- LcIncoming"
 
Kosten: € 43,00 per deelnemer