Pizza bakken

 
Tijdens een bezoek aan een echte Romeinse Pizzeria gaat u helpen de pizza's te bereiden!

U kunt nu in Rome de kneepjes van het pizza bakken leren. Het is geen uitgebreide workshop maar u gaat samen met de kok uw eigen pizza bereiden. De kok spreekt helaas geen Nederlands dus zullen de aanwijzingen in het Engels zijn.

U zult samen het deeg gaan uitrollen waarna u de pizza's gaat bekleden met verschillende verse toppings. Vervolgens worden ze even kort in de oven gebakken. 

Er zijn 3 verschillende menu's waar u uit kunt kiezen varierend in prijs vanaf €30 inclusief antipasti, pizza en drankjes.

Deze activiteit is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Het gehele jaar kan er pizza worden gebakken om 17.00 uur behalve op donderdags.

De pizzeria bevindt zich net buiten het centrum van Rome, vanaf station Trastevere is het 20min lopen. Ook is het mogelijk om de bus te nemen vanaf station Trastevere, dit duurt ongeveer 10 min. Wij kunnen u natuurlijk altijd een een routebeschrijving sturen.
Tevens is de pizzeria goed bereikbaar met eigen touringcar.

Om te reserveren kunt u een mail sturen met hierin uw naam, het aantal personen en de datum dat u wilt pizza bakken naar info@activiteiteninrome.nl